sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

It's a shame shame shame shame for you

Jonain päivänä minä olen pidempi kuin te kaikki muut, henkisesti ainakin, ja suoraselkäisempi.
Minä olen silloin mielenkiitoisempi, itsevarmempi, tärkeämpi, kauniimpi, laihempi ja kadehdittavampi kuin voitte haaveillakaan itse olevanne.
Katsotaan sitten, kuka pilkkaa ketä autonajotaidoista ja "kesän viettämisestä Facebookissa roikkuen" ja ruokavaliosta.

Tai sitten voin yksinkertaisesti viettää enemmän aikaa niiden ihmisten kanssa, joiden luota ei tee mieli juosta pois itkien. Kiitos juhannuksesta. Viinibistro ja vallankumousmusiikki, yösaunan järjettömät keskustelut, täydellinen hiillos, hybridikärpänen, kaikkea minulle aivan uutta.

Niin, hassua, minuakin rakastetaan. Vaikka olenkin holtiton kuski ja sosiaalisesti kyvytön ja säälikesätyössä.


i will not have them treat me this way

5 kommenttia:

 1. Toimin vastoin tämän blogin periaatteita kun kirjoitan edes kommenttiboksiin mitään missä tunnustan olevani totaalisen epäcool (sillä ihanuuksillehan tämä blogi perustettiin) mutta puoliksi tämä on minun blogini ja valtuutan itseni tähän viestiin siinä uskossa että ehkä rehellinen itsehalveksunta joskus on coolimpaa kuin valheellinen miellyttävyys. Ja kirjoitan nopeasti ennen kuin paha olo ahmaisee niin etten näe koko näppäimistöä.

  Minna kultarakas sinä olet niin IHANA. Minua surettaa aivan mielettömästi ettet sinä itse näe sitä. Että sinä luulet olevasi mitätön ja huomaamaton ja korvattavissa ja turha, vaikka mitään niistä sinä nimenomaan et ole.

  Mää en tiedä, kuinka moni erillinen ihminen on ollut kasauttamassa sitä fiilistä jonka olet tuohon tekstiisi purkanut. Mutta jos itse olen siihen osallistunut (tahattomasti, tiedät sen, tiedäthän!) niin pahoittelen. Ja yksinkertaistetusti voin sanoa että kaikki ko. ihmiset ovat vittupäitä. Mukaanlukien minä. Tietenkin.

  Sinä olet jo nyt niin paljon mielenkiintoisempi, tärkeämpi, kauniimpi, laihempi ja kadehdittavampi kuin ainakaan minä voisin haaveillakaan olevani. Mutta itsevarmuus, se sinulta puuttuu. Se on se viimeinen lenkki, ja kun sen löydät, sinua ei voi mikään olla pysäyttämässä. Silloin sinä olet niin täydellinen kuin ihminen voi olla.

  Mikään kesätyö ei ole säälikesätyötä. Tai ehkä ne kaikki ovat. Mikään työ ei ole huonompaa tai parempaa, oikeampaa tai vähemmän oikeaa. Ero on ehkä siinä, kuka missäkin työssä viihtyy. Ihminen saa olla onnellinen jos se löytää kesätyön, koska se on pirun vaikeaa. Ja totta kai ihminen voi olla onnellinen vaikkei sitä työtä olisikaan. Minä olin viime kesänä töissä kahdeksan päivää, sitten sain potkut. Jos nyt vähän perspektiiviä haetaan.

  Niin, ja kai sinä senkin tiedät, että minä en nouse sellaisen ihmisen kyytiin jonka ajotaitoihin en luota sataprosenttisesti. Sinuun minä luotan. Sinä olet ehkä traumatisoitunut siitä, että olet naarmuttanut pikkiriikkisen jotakin autoa, mutta näkisitpä ne vammat ja lommot jotka minä olen aiheuttanut. Ainakin kolme autoa on tärveltynyt käsissäni. Itse asiassa en ymmärrä, kuinka sinä ikinä uskallat minun kyytiini.

  Totta kai minä rakastan sinua, sinä olet minulle tärkeä ystävä. Mutta minusta on upeaa että sinä olet löytänyt myös sellaista seuraa, josta sinä pidät. Ettei sinun tarvitse roikkua vaan sellaisten kanssa, joiden kanssa aina huomaa, että jos olisi muistanut millainen tyyppi se on, niin ei olisi vaivautunut. (Vaikka totta kai sen saa sanoa ääneen joka kerta erikseen koska eihän minua haittaa tietää että ystäväni pitävät minua inhottavana.)

  Sinun elämäsi Helsingissä ja sen jälkeen ja varmaan sitä ennenkin (koska vielä on kesää jäljellä) tulee olemaan aivan mahtava. Sinä lähdet opiskelemaan alaa joka on miljoona kertaa coolimpi kuin se mitä minä opiskelen, sinä lähdet kauemmas, ja sinä tiedät mitä sinä haluat elämältä ja sinä saat sen.

  Ja minä olen Jyväskylässä toivoen että joskus kun tulet viikonlopuksi kotiin sinä olet unohtanut millainen minä olen ja siksi suostut jakamaan kallisarvoista aikaasi hieman minullekin. Sitten minä taas puhun siitä kuinka vielä joskus voitan Finlandia-palkinnon, mutta en koskaan kirjoita ensimmäistäkään sanaa, en viimeistele ensimmäistäkään käsikirjoitusta, en koskaan voita mitään enkä saavuta mitään ja missä helvetissä minä edes olen muutaman vuoden päästä (kenties juuri siellä).

  Jos sinä joskus pyrit eduskuntaan, minä muutan kirjoille sellaiseen kuntaan että minä voin äänestää sinua.

  Sinua parempaa ei ole. Ymmärrä se. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Viinibistro! Oletko viinin ystävä, oi oletko! Mikäli vastaat myöntävästi, olet velvoitettu nauttimaan kanssani ihanaa argentiinalaista Septiembre-valkkaria.

  Minä ja Meryl katsos taas vähän suunniteltiin illanistujaisia meille kolmelle. ;)

  Ja vakavasti puhuen pelästyin vähän ja sureennuin. Ei ole kivaa jos hengailet ihmisten kanssa joiden seurasta haluat juosta pois itkien, ei todellakaan. Ansaitset ehdottomasti ihmisiä, joita kohden haluat juosta nauraen, sanon ma!

  - Marsalkkatar Esckélinen från Eskelstuna

  VastaaPoista
 3. Voi, minä rakastan sinua jo bloggaajana!

  VastaaPoista
 4. Miia, hölmö, en tietenkään vihaa sinua! Vastaan facebookissa!

  Ja Laura, en itse asiassa vieläkään ole ihan kokonaan lämmennyt viinille mutta opettelen. Ja kannatan ehdottomasti Meryliä ja viiniä!! (ps. Eskelstuna XDD)

  Iida olet ihana!

  VastaaPoista

että tahdon oppia tietämään
mitä yritit sanoa
nään jo nyt paljon kauemmas