maanantai 15. lokakuuta 2012

Ämpärilistajuttuja

Keltasivuisessa kirjassa on otsikko, jonka alle kesällä 2011 kirjoitin haaveita ja tavoitteita. Eihän se mikään kattava lista ole, parikymmentä kohtaa vain - pitäisi joskus kirjoittaa kaikenkattava bucket list -

mutta huomasin, että viime lukuvuoden aikana olin ansainnut rastin jo muutamaan kohtaan:

- join a roller derby team
- get accepted to a university
- learn Portuguese

On vähän hurjaa ja jännittävää ja ihanaa (vaikka pelottavaakin) arvailla, mitä voisin rastittaa, jos ensi syksynä löytäisin taas tuon listan. Jos vuosi sujuu niin kuin haaveilen ja tavoittelen, ainakin 'write a novel' ja 'live in Great Britain and/or Ireland' voisivat siirtyä toteutuneiden puolelle.

Osa tavoitteista tietenkin on sellaisia, ettei niitä ihan heti saavutetakaan. Niin kuin valtavan kirjahyllyn omistaminen ja puutarha ja se, ettei huolehtisi turhista.

Ja sitten ovat ne haaveet, joita vieläkin arkailen kirjoittaa paperille. Haaveet ihmisestä, jonka kanssa olisi parempi, helpompi olla ja hengittää kuin yksin. Yhteisestä talosta, jossa olisi makuuhuoneita niin että ainakin yhden käden sormet loppuisivat kesken niitä laskiessa (ei siksi että himoitsisin porvarillisia kartanoita, vaan siksi, että tilaa tarvittaisiin jotta me kaikki mahtuisimme nukkumaan yhtä aikaa).

Tänään en osaa kirjoittaa kauniisti, ehkä pitäisi mennä nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Ihana Miia! ♥ Nauratti nuo porvarilliset kartanot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua harmittaa ku luin aiempia postauksia ja ne oli paljon nätimpiä ja tää on jotenkin kamalan karu. Muakin naurattaa porvarilliset kartanot. Ja itkettää.

      Poista

että tahdon oppia tietämään
mitä yritit sanoa
nään jo nyt paljon kauemmas